everActive Ultrasonic 1,45 V Replacement batteries for hearing aids, size 13, 6 pcs

Prispôsobené vysokým energetickým požiadavkám.

EverActive Ultrazvukové zinkovo-vzduchové batérie do načúvacích prístrojov boli optimalizované tak, aby spĺňali zvýšené energetické nároky najnovších zariadení – ponúkajú optimálny výkon v každej situácii a s každým načúvacím prístrojom. Stabilné výstupné napätie s plochou charakteristikou zaistí maximálny pracovný čas pre mnohé medicínske prístroje.

Batérie EverActive patria medzi najlepšie na trhu.

Majú najvyššiu energetickú hustotu spomedzi všetkých gombíkových batérií (až 5-krát vyššiu ako populárne alkalické batérie). Batérie everActive sú prvou voľbou pre ľudí, ktorí hľadajú batérie najvyššej kvality pre svoje načúvacie prístroje. Inovatívna technológia využíva na pohon batérie kyslík zo vzduchu – batéria má bezkonkurenčný výkon a energiu – až päťkrát vyššiu ako alkalická batéria rovnakej veľkosti.

Spoľahlivé za každých podmienok.

EverActive batérie zostávajú spoľahlivé za všetkých podmienok a v každej situácii. Ak chcete dosiahnuť najlepšie výsledky, uvedomte si, že extrémne podmienky prostredia, ako je príliš veľa tepla, príliš veľa chladu, vlhkosť, znečistenie ovzdušia atď., môžu mať negatívny vplyv na výkon akejkoľvek zinkovo-vzduchovej batérie vo vašom načúvacom prístroji.

Batérie boli vyrobené inovatívnou technológiou zinok-vzduch.

Pokročilá technológia využíva na pohon batérie kyslík – umožňuje 5-násobné zvýšenie kapacity v porovnaní napríklad s alkalickou batériou rovnakej veľkosti.
EverActive sú dostupné vo všetkých populárnych veľkostiach: 10, 13, 312, 675.
Vyznačujú sa najvyššou kvalitou, dlhou životnosťou (3-4 roky od dátumu výroby) a bezkonkurenčným pomerom ceny a kvality.

EverActive Ultrasonic 13 / PR48 zinkovo-vzduchové batérie

Inovatívne batérie do načúvacích prístrojov;

Technológia zinok-vzduch - až 5x vyššia kapacita ako alkalická batéria rovnakej veľkosti;

Spoľahlivý zdroj energie v každej situácii;

Batérie šetrné k životnému prostrediu - neobsahujú ortuť;

High životnosť a odolnosť;

Kód výrobcu - ULTRASONIC 13.

Ako naplno oceniť výhody technológie zinok-vzduch?

Po odstránení ochrannej nálepky počkajte aspoň cca 2 minúty pred spustením batérie v zariadení. Tento čas je potrebný na prienik kyslíka do štruktúry batérie – až potom sa batéria aktivuje a dosiahne príslušné napätie pre prevádzku. Počas prevádzky batérie je tiež potrebné dbať na to, aby priestor pre batériu mal možnosť ďalšieho prenikania vzduchu.

everActive products are extremely environmentally friendly

Ecological.
Produkty EverActive sú nielen vysoko kvalitné, ale sú aj mimoriadne šetrné k životnému prostrediu. Za pozornosť stoja najmä naše batérie a akumulátory, ktoré sú vyrábané bez použitia ťažkých kovov ako je ortuť, kadmium či olovo. Všetok tovar je dokonale označený tabuľkami triedeného zberu odpadu a má ďalšie upozornenia, ktoré vyžaduje zákon.

On the occasion of the new delivery, we would like to inform you that the 12V alkaline batteries - A23 and A27 (fully complying with the requirements of Directive 2013/56 / EU) are also pro-ecological products.

Objavte jedinečné zinkovo-vzduchové batérie everActive.

Inovatívna technológia využíva na pohon batérie kyslík zo vzduchu – batéria má bezkonkurenčný výkon a energiu – až päťkrát viac ako alkalická batéria rovnakej veľkosti. EverActive batérie zostávajú spoľahlivé za všetkých podmienok a v každej situácii. Ak chcete dosiahnuť najlepšie výsledky, uvedomte si, že extrémne podmienky prostredia, ako je príliš veľa tepla, príliš veľa chladu, vlhkosť, znečistenie ovzdušia atď., môžu mať negatívny vplyv na výkon akejkoľvek zinkovo-vzduchovej batérie vo vašom načúvacom prístroji.

 

Temporarily sold out
Product code: TOW011476
EAN: 5902020523161
Manufacturer: EVERACTIVE
Product evaluation
0
0% of customers recommend the product
5
4
3
2
1
Best selling products
Acyclovir STADA is effective in treating infections (both first infection and recurrent infections) caused by the virus…
15,82 €
Indications: The drug is intended for the treatment and prevention of all forms of acute and chronic liver diseases, for…
38,59 €
For the local treatment of traumatic pain and inflammation of tendons, muscles, ligaments of the upper and lower limbs…
18,89 €
The lozenges contain drugs: dichlorobenzenemethanol and amylmetacresol, which have antiseptic effects and kill bacteria and…
17,59 €
Aceclofenac has analgesic (anti-pain), anti-inflammatory and anti-rheumatic effects. Aceclofenac in the form of…
11,99 €
The latest products
CeraVe regenerating hand cream for dry skin, 50ml
13,49 €
Natural gel from seaweed - Seamoss, or Irish moss - seaweed with a wide range of natural sources of minerals and...
od 28,00 €
The medicine reduces blood clotting at the site of inflammation or crushing in an accident. Prevents the formation of blood clots, accelerates…
16,69 €
Now in action
Trade evaluation

We will give you a 10% discount

Just fill in your email and you will receive 10% discount.

In addition, we will inform you about great events.